Поставена трибина со капацитет од 150 столчиња на фудбалското игралиште „Филип Лазаревски“

Општина Струмица во соработка со клубовите кои го користат фудбалското игралиште „Филип Лазаревски“ постави трибина со капацитет од 150 столчиња. Трибината е направена со заедничко учество на сите клубови, а столчињата се донација од ФК „Беласица“. Општинското игралиште ќе го користат фудбалските клубови „Беласица“, „Академија Пандев“, „Тиверија“, женскиот фудбалски клуб „Тиверија“ како и спортската паралелка – Струмица.

Фудбалско игралиште - Филип Лазаревски - Струмица

Comments are closed.