Познати судиите за натпреварот помеѓу Беласица и Победа

Беласица во недела на стадионот „Благој Истатов“ во Струмица ќе ја пречека прилепска Победа, во натпревар од 11. коло од Втората лига – Исток.

Беласица - Кожуф - Струмица 4. коло Втора лига - Исток 3

Главен судија на овој натпревар ќе бие Арсов Спире од Кочани, негови помошници ќе бидат Јорданов Методи и Ѓорѓиев Јордан исто така од Кочани. Четврт судија на овој натпревар ќе биде Гаревски Кристијан од Валандово. Делегат на натпреварот ќе биде Димитров Лазо од Кочани, додека контролор Стојчевски Миле од Скопје.

Во овој натпревар Беласица влегува како фаворит за победа, поради подобрата форма и екипа. Натпреварот се игра со почеток од 13:30 часот.

Comments are closed.