Вкупно 628 ученици од прво одделение во општинските основни училишта добија училишни униформи

Вкупно 628 ученици од прво одделение во општинските основни училишта добија училишни униформи. Средствата во висина од 650 илјади денари се обезбедени од буџетот на општина Струмица. Уште една мерка на градоначалникот Коста Јаневски која го помага домашниот буџет на родителите на првачињата, а се спроведува втора година по ред.74228903_2436302306423185_3359878969208864768_o 74346694_2436302469756502_6657574572977553408_o 74365344_2436302323089850_1203972130132197376_o 74383313_2436302329756516_3328805864369815552_o

Comments are closed.