Започна асфалтирањето на четири улици во населеното место Банско.

Согласно Програмата за изградба и реконструкција на локални патишта и улици за оваа година, денеска започна асфалтирањето на четири улици во населеното месСогласно Програмата за изградба и реконструкција на локални патишта и улици за оваа година, денеска започна асфалтирањето на четири улици во населеното место Банско.то Банско.74270601_2436767439710005_8376617065489891328_n 74462830_2436767463043336_783958310364643328_n 75462469_2436767446376671_76991575158161408_n 75543791_2436767633043319_3304312636543336448_n

Comments are closed.