Познати судиите за натпреварот Академија Пандев и Македонија ЃП

Во среда се игра натпреварот меѓу Академија Пандев и Македонија ЃП, во рамките на 11. коло од Првата лига, на стадионот “Благој Истатов” во Струмица.

А. Пандев - Силекс - Струмица 9.коло ПМФЛ
Главен судија на натпреварот ќе биде Ецкоски Марјан од Охрид, додека негови помошници ќе бидат Лозаноски Злате и Дрнковски Николче од Битола. Четврт судија ќе биде Грданоски Симон од Струга.

Делегат на натпреварот ќе биде Сакипи Абдулаод Липково, а контролор Манојлоски Бранко од Тетово.

Натпреварот ќе се игра со почеток од 14:30 часот.

Comments are closed.