Општина Струмица беше домаќин на претставници од областа Алказија

Општина Струмица денеска беше домаќин на претставници од областа Алказија во Република Грузија во рамките на проект организиран од светската агенција ACTION AGAINST HUNGER, а спроведуван од Мрежата за рурален развој и Здружението Целор. На работниот состанок, претставниците од Грузија беа запознати со работењето на општина Струмица, посебно во реализацијата на проекти финансирани од Европската Унија.72748593_2417938661592883_6514333359206825984_n 73030086_2417938648259551_1488111111847804928_n

Comments are closed.