РК Астраион во недела против Јуниор К.В. во Струмица

Ракометарите на РК Астраион во недела во „Парк“ во Струмица ќе го одиграат натпреварот од 5. коло против екипата на Јуниор К.В.

АРХИВА

АРХИВА

Во моментот Астраион има освоено 7 бодови, но има натпревар помалку, бидејќи во првото коло беше слободен, додека Јуниор К.В. има шест освоени бодови.

Судиска двојка за овој натпревар ќе бидат Александар Вукашиновски и Мирко Трајковски од Скопје, додека делегат на натпреварот ќе биде Мамер Реџепи, исто така од Скопје. Натпреварот се игра со почеток од 20:30 часот.

Comments are closed.