Љупче Дориев од Академија Пандев на списокот за сениорската репрезетанција на Македонија

„По одличните настапи во дресот на Академија Пандев, Љупче Дориев повторно се најде на списокот на сениорската репрезентација на Македонија за мечевите протв Словија и Полска.

Љупчо Дориев

Покрај Дориев, со репрезентативни повици се и Марио Крстовски, Ване Јованов, Давид Денковски во У21, Иван Николов и Спасе Терзиев во У18, Мартин Талаков, Борче Гогов, Дарко Стојановски, како и Стефан Митрев кој од Академија Пандев замина во Арау (Швајцарија) во репрезентација до 17 години.

Им посакуваме успешни настапи во националниот дрес“, истакнаа од ФК Академија Пандев на нивната официјална фејсбук страница.

Comments are closed.