Познати судиите за натпреварот меѓу Питу Гули и Беласица

Беласица во 7. коло од Втората лига – Исток ќе гостува кај екипата на Питу Гули, натпревар кој се игра во недела со почеток од 15:00 часот, на игралиштето „Могила“.

Беласица - Осогово - Струмица - 6 коло ВМФЛ -Исток

На овој натпревар, главен судија ќе биде Костовски Здравко од Штип, додека Џонов Кристијан и Гигов Александар од Штип ќе бидат помошници на Костовски. За четврт судија на натпреварот одреден е Пилешков Димитар исто така од Штип.

Делегат на натпреварот ќе биде Исмаили Исљам од Кичево, додека контролор ќе биде Василев Коле од Скопје.

 

Comments are closed.