Кадетите на РК Астраион со победа над РК КЛ-7 го започнаа првенството

Кадетската екипа на РК Астраион го започна првенството во кадетската ракометна лига, со победа над РК КЛ-7 со резултат од 29:25 (15:11)

 

РК Астраион - кадети - РК КЛ-7

Во редовите на РК Астраион најдобри стрелци беа Ефтимов Христијан со 15 голови, Караиванов Васко со 8, Спасов Јован со 5 голови и Гоџиров Александар со 13 одбрани.

Comments are closed.