Познати судиите за натпреварот помеѓу Беласица и Осогово

Екипите на Беласица и Осогово ќе се соочат во натпревар од 6. коло од Втората лига – Исток. Натпреварот ќе се игра во недела, на стадионо “Благој Истатов” во Струмица, со почеток од 15:00 часот.
Беласица - Кожуф - Струмица 4. коло Втора лига - Исток 3

Главен судија на овој натпреват ќе биде Младеновски Дејан од Скопје, додека негови помошници се Ицковски Филип и Петров Милан од Скопје. Четврт судија на натпреварот ќе биде Стојчевски Дарко од Скопје.

За делегат на натпреварот е одреден Крстевски Владо од Скопје, а за контролор Стефановски Орце од Кратово.

Comments are closed.