ЖФК Тиверија Струмица предводени од Ристовска одигра ревијален натпревар во Штип

ЖФК Тиверија Струмица предводени од Александра Ристовска одигра ревијален натпревар во Штип. III Меморијален турнир -„Горги Стојков – Пивка“.

ЖФК Тиверија Струмица - ревијален натпревар во Штип

„Благодарност до организаторите ФК Мал Ајакс за поканата, клуб со кој имаме одлична соработка. ЖФК Тиверија Струмица присуствува на сите настани каде сме поканети и каде вршиме промоција на женскиот фудбал. Резултатот на овој натпревар беше во втор план“, истакнаа од ЖФК Тиверија Струмица на нивната официјална фејсбук страница.

Comments are closed.