РК Астраион во недела ќе одигра пријателски натпревар со ХК Пирин 64 од Бугарија

Ракометарите на Астраион во првото коло од Првата ракометна лига се слободни, па екипата ќе го искорсти тоа за да одигра пријателски натпревар.

РК Астраион - екипа - припреми Банско - август 2019

Веќе е закажан пријателски натпревар со ХК Пирин 64 од Гоце Делчев, Бугарија. Овој натпревар ќе се одигра во Струмица, во спортската сала „Парк“ во недела со почеток од 13:00 часот.

Comments are closed.