Викендот започнува Првата ракометна лига, РК Астраион е слободен во првото коло

Овој викенд започнува Првата ракометна лига, а екипата на РК Астраион во првото коло ќе биде слободна.

РК Астраион Струмица 5

РК Астраион од тие причини закажа пријателски натпревар со екипата на ХК Пирин 64 од Гоце Делчев, Бугарија.

Овој пријателски натпревар ќе се игра во недела во 13:00 часот во спортската сала „Парк“ во Струмица.

Comments are closed.