Едноставен трик за подолготраен маникир

Лакирањето нокти ви е здодевно бидејќи веќе наредното утро ќе забележите дека лакот почнал да се лупи? Не грижете се, еве еден многу едноставен совет за да успеете да го избегнете тоа. nokti-1

На чисти нокти пред лакирањето нанесете оцет!

Оцетот ќе ви ги исчисти ноктите од масти и ќе овозможи подолго траење на лакот. Потоа нанесете основа, главен и завршен лак, како што правите секојпат.

Овој мал трик ќе ви помогне вашиот маникир да трае подолго, а на вас ќе ви помогне барем еден ден да се одморите од четкичката.

Comments are closed.