Кадетките на ЖФК Тиверија Струмица запишаа убедлива победа над ЖФК Љуботен

Кадетките на ЖФК Тиверија Струмица, вчера го одиграа првото коло од Кадетската лига, каде во натпревар со ЖФК Љуботен славеа со убедлви 0:3.

ЖФК Тиверија Струмица - ЖФК Љуботен - КАДЕТИ

Кадетската екипа на ЖФК Тиверија Струмица играше во следниот состав: Џамбазова, Трендова, Салтирова, Димкина, Јованова, Ѓорѓиева (к), Крстева, Тренова, Јовева, Велинова, Бојкова. Во игра влегоа и: Стојанова, Митрова.

Стрелци на погодоците за ЖФК Тиверија Струмица беа: Велинова, Бојкова, Ѓорѓиева.

Comments are closed.