ФК Спартмани новата сезона ја отвара против ФК Василево

Екипата на ФК Спартмани од с. Градско Балдовци, новата сезона од Третата лига – Југоисток ќе ја отвори на домашен терен против ФК Василево од Василево.

АРХИВА

АРХИВА

Спартмани во првото коло од Третата лига – Југоисток ќе биде домаќин на Василево. Покрај овој натпревар ќе бидат одиграни уште четири натпревари.

Слога во Виница ќе ја пречека Брегалница – Сениори од Делчево, Младост од Удово ќе биде домаќин на ФК Тиверија од Струмица, Малеш во Берово ќе игра против новајлијата ФК Раклиш од Радовиш и Дојранско Езеро во Дојран ќе биде домаќин на Овче Поле од Свети Николе.

Во првото коло, екипата на ФК Детониот Јуниор од Радовиш ќе биде слободна.

Comments are closed.