Познати судиите за натпреварот помеѓу Беласица и Кожуф

Во недела на “Младост” во Струмица, Беласица ќе биде домаќин на Кожуф, во натпревар од 4. коло од Втората лига – Исток.
Screenshot_20190907-171808_Chrome

Главен судија на натпреварот ќе биде Иванов Игор од Велес, додека негови помошници ќе бидат Гонев Илија и Ангелов Зоран од Неготино. Четврт судија на натпреварот ќе биде Иванов Никола од Велес.

Делегат на натпреварот е Николовски Тони од Скопје, а контролор ќе биде Хаџипази Алиларџан од Гостивар.

Натпреварот се игра со почеток од 15:30 часот. 

Comments are closed.