Познати судиите за натпреварот А. Пандев – Ренова, кој се игра денес на “Младост”

Денес на стадионот “Младост” во Струмица се игра натпреварот помеѓу Академија Пандев и Ренова, со што ќе биде отворено 5. коло од Првата македонска фудбалска лига.
Академија Пандев - Борец - 3. коло ПМФЛ 7

Главен судија на натпреварот ќе биде Ѓоргиев Крумислав од Штип, а негови помошници ќе бидат Кировски Марјан и Костадинов Дејан од Скопје. Четврт судија на натпреварот ќе биде Трпчевски Стојанче од Кавадарци.

За делегат е одреден Јорданов Драган од Велес, а контролор е Шуклев Благој од Стојаково.

Натпреварот се игра денес со почеток од 15:00 часот.

Comments are closed.