ФК Тиверија го победи Раклиш во пријателски натпревар

ФК Тиверија одигра уште пријателски натпревар пред почетокот на новата сезпна од Третата лига.
FK_Tiverija.svg

Во овој контролен натпревар Тиверија запиша победа над екипата на ФК Раклиш од Радовиш, со резултат од 4:2.

Овој викенд започнува Третата лига – Јигоисток. 

Comments are closed.