РК Астраион гостуваа во Бугарија

Екипата на РК Астраион од Струмица гостуваше во Гоце Делчев, Република Бугарија.
FB_IMG_1567963183440

Резултатот на пријателскиот натпревар беше 27:26 (16:14) за РК Пирин. Од РК Астраион истакнаа дека соработката помеѓу овие два клуба продолжува и во иднина.

“Благодарност до домаќинот на гостопримството”, напишаа од РК Астраион на нивната официјална фејсбук страница.

Comments are closed.