Кадетите на РК Астраион учествуваа на турнир во Делчево

Кадетската екипа на РК Астраион од Струмица, учествуваше на турнир во Делчево со екипите на домаќинот РК Делчево, РК Радовиш И РК Вардар Скопје.
FB_IMG_1567962782312

На турнирот екипата на РК Вардар од Скопје заврши на првото место, РК Астраион го освои второто место, домаќинот РК Делчево заврши на третото место, додека РК Радовиш беше последен на турнирот.

За најдобар голман на турнирот е прогласен Александар Коцев од екипата на РК Астраион.

Comments are closed.