ВРАБОТУВАЊЕ: DisMak Int од Струмица има потреба од работници

Долгогодишна фирма DisMak Int од Струмица врши услуги од диспечерство за Америчка транспортна компанија. Поради зголемување на обемот на работа има потреба од работници на позиција диспечер и сметководство со добро познавање на англиски јазик со и без работно искуство. Предност имаат кандидатите со работно искуство. Плата солидна со можност за зголемување за краток период плус бонуси. Инфо на info: dismak.int@gmail.com или на телефонот: 071/393-03030-otvoreni-oglasi-za-rabota-ovie-kompanii-nudat-vrabotuvanje-192846

Comments are closed.