ФОТО:Гореше куќа на улицаЈајце

Денеска струмичките пожарникари учествуваа во гасење на запалена куќа на ул.Јајце. Од пламените јазици беше зафатена и кровната конструкција на соседната куќа. Интервенирано е со 3 ПП возила и 8 пожарникари. Интервенцијата траела од 08.54 – 10.43 минути. Причинета е голема материјална штета.69592525_2843235019038935_1897371776615186432_n 70011585_2843234952372275_7789666851998400512_n 70710722_2843235145705589_3045550920067710976_n

Comments are closed.