Познати судиите за натпреварот Беласица – Каменица Саса

Утре на “Младост” во Струмица, Беласица ќе ја пречека екипата на Каменица Саса оф Македонска Каменица.
Беласица - Кит-Го Пехчево - 1. коло - ВМФЛ - Исток 8

Главен судија на овој натпревар ќе биде Ивановски Филип од Куманово. Негови помошници ќе бидат Андевски Бојан и Ѓурковски Александар, додека четврт судија ќе биде Тефику Ндерим.

За делегат на натпреварот е одреден Чурлинов Тихо, а контролор ќе биде Николовски Зоран.

Беласица во првите две кола има две победи, додека Саса има пораз и победа.

Натпреварот се игра со почеток од 16:00 часот. 

Comments are closed.