РК Астраион во недела ќе гостува кај РК Пирин во Бугарија

Екипата на РК Астраион од Струмица во недела ќе гостува кај РК Пирин од Гоце Делчев, Бугарија.
FB_IMG_1567748244455

РК Астраион се подготвува за новата сезона која започнува на 14 односно 15 септември. Од клубот истакнаа дека продолжува соработката помеѓу овие два клуба.

Денес РК Астраион ќе одигра пријателски натпревар со РК Партизан од Гевгелија, во салата “Парк” во Струмица со почеток од 20:00 часот.

Comments are closed.