Се обновува вертикалната сигнализација во Струмица

Се обновува вертикалната сигнализација и опрема на територијата на општина Струмица. Од 20-ти август до вчера, извршени се повеќе интервенции со цел зголемување на безбедноста на сите учесници во сообраќајот.69336634_3172034516170673_3525710293617344512_o 69512280_3172034506170674_8397977020184657920_n 69537803_3172034496170675_6256707227789295616_n

Comments are closed.