Неколку фудбалери на Академија Пандев добија повик во младите селекции на Македонија

„Освен Љупче Дориев кој е со сениорската репрезентација, повик во младите селекции на Македонија добија и Марио Крстовски, Ване Јованов и Давид Денковски во У21, Иван Николов во У19, Мартин Талаков, Борче Гогов, Васко Глигоров и Ване Крстевски во У17.“ 

„Им посакуваме добри натпревари на сите и со гордост да го носат националниот дрес“, истакаа од Академија Пандев на нивната официјална фејсбук страница.

Млади фудбалери Академија Панедв во селекции на Македонија

Comments are closed.