ЖФК Тиверија Струмица со 4 фудбалерки во А Репрезентацијата на Македонија

Четири фудбалерки од ЖФК Тиверија Струмица ќе бидат дел од А Репрезентацијата на Македонија.

ФОТО: ЖФК Тиверија Струмица - facebook

ФОТО: ЖФК Тиверија Струмица

Александра Ристовска, Теодора Димоска, Викторија Панчурова и Ане Бошеска ќе патуваат во Австрија каде што ќе одиграат натпревар во рамките за квалификациите за ЕП.

Comments are closed.