На девет локации во Струмица поставени нови мали фонтани

На девет локации поставени се нови мали фонтани (чешми за пиење вода). Поставувањето на фонтаните е во рамките на кампањата „Еко фронт – Чиста да ни е“ која што ја реализираат општина Струмица и ЈПКД „Комуналец“.69092831_3148918138482311_2813948068511088640_o 69322118_3148918105148981_2197958322705924096_n

Comments are closed.