Струмичанката Ана Фасулева ќе заигра за женскиот одбојкарски супер лигаш Купеле Брусно

Ана Фасулева, капитенот на ОК Наковски Волеј од Струмица ќе заигра во Словачка. Таа потпиша едногодишен договор за словачкиот женски одбојкарски супер лигаш Купеле Брусно.

Ана Фасулева играше за ОК Наковски Волеј од самото формирање, а добитник е на многу медали и спортски признанија.Среќно!68555885_729239664201569_1632544127503564800_n 68886802_2510723022550554_6196441187289661440_n 68950828_502200440589701_9071055183525445632_n

Comments are closed.