Селекторот на младинската У-19 Репрезентацијата Астрит Мерко упати повик до Николова и Велкова од ЖФК Тиверија Струмица

Младинската У-19 Репрезентација на Македонија има собир во Дојран од 19 до 23 Август.

FB_IMG_1566295844295
Селекторот на младинската У-19 Репрезентацијата Астрит Мерко упати повик до Ивана Николова и Сара Велкова од ЖФК Тиверија Струмица

Поради мала повреда Сара Велкова не присуствува на собирот во Дојран, истакнаа од ЖФК Тиверија Струмица на нивната официјална фесјбук страница.

Comments are closed.