ОГЛАС: Тргопродукт има потреба од работници

Тргопродукт-Дабиле има потреба од работници за во погон за преработка на храна. Минимална плата 19.000 денари. Платен превоз. Заинтересираните може да се јават на бројот 078/342-065 или да испратат CV на trgoprodukt.mk@gmail.com или на nina.maneva@mamasfood.mk.
Тргопродукт-Дабиле има потреба од вилушкарист со работно искуство и возачка дозвола со категорија Б1702017

Comments are closed.