Младинците на Беласица убедливо поразени од Василево

Екипата на Василево покажа убедлива игра на контролниот натпревар кој се одигра во неделата, против младинците на Беласица. Тимот од Василево забележа победа од 6:1 (2:1).

ФК Василево - екипа 11.08.2019

Овој натпревар е контролка за двете екипи пред почетокот на новата сезона. Од ФК Василево истакнаа дека подготовките вродиле со плод, а според очекувањата на шефот на стручниот штаб Андонов, тимот ќе ја подигра формата до почетокот на новата сезона.

 

Comments are closed.