Гореше гаражата на струмичкиот суд

Пожарот што избувна во гаражата на Основниот суд во Струмица целосно е изгаснат во 16 часот, а во неговото гаснење учествувале 14 пожарникари со четири возила.

Во пожарот целосно изгорел новиот автомобил на Основниот суд во Струмица, а уште еден, кој бил паркиран во неспоредна близина, бил опожарен.67720660_409558003010422_4758637830538788864_n

Comments are closed.