“LATE NIGHT” ШОПИНГ со ОГРОМНИ ПОПУСТИ во РИВЕРСОФТ Струмица

ДОСЕГА ПРВ ПАТ во СТРУМИЦА – “LATE NIGHT” ШОПИНГ со ОГРОМНИ ПОПУСТИ во РИВЕРСОФТ Струмица
САМО Четврток 8-ми Август од 20 часот до 00 часот.
ОГРОМНИ ПОПУСТИ на ЦЕЛИОТ АСОРТИМАН.
Попусти на бела техника, клима уреди, лаптопи, телевизори, телефони и домашни и кујнски апарати до 70%.
Избегнете ја жештината, купувајте удобно на ПОПУСТ само во РИВЕРСОФТ СТРУМИЦА.
www.riversoft.mk68422069_10157443779969596_7594074522374897664_n 68337705_10157443780089596_4096993883752235008_n 68252404_10157443779959596_6955818076969369600_n 67918228_10157443780049596_8870867578197639168_n 67888838_10157443779989596_2909710497588707328_n 67640102_10157443780064596_618826339775938560_n

Comments are closed.