Беласица следната надела на „Младост“ ќе одигра контролка со Кит-Го Пехчево

Беласица следната среда на 14 август ќе одигра уште еден контролен натпревар, пред почетокот на новата сезона во Втората лига – Исток.

АРХИВА

АРХИВА

Струмичани на „Младост“ ќе бидат домаќини на екипата на Кит-Го од Пехчево, која исто така се натпревар во Втората лига – Исток.

Двете екипите претходно на 24 јули одиграа пријателски натпревар во Пехчево, каде резултатот од тој натпревар беше 1:1.

Comments are closed.