Беласица на контролен натпервар со Пелистер

Екипата на Беласица продолжува со контролните натпревари во рамките на подготовките за новата сезона во Втората лига – Исток.

АРХИВА

АРХИВА

Денес во Битола ќе одигра контролен натпревар со екипата на Пелистер. Битолчани се натпреваруваат во Втората лига – Запад и имаат амбиции за враќање во „елитата“.

 

Comments are closed.