Дел од фудбалерките на ЖФК Тиверија Струмица на ревијален натпревар

Дел од фудбалерките на ЖФК Тиверија Струмица одиграа ревијален натпревар на турнирот во мал фудбал во селото Ораовица, во општина Радовиш.

ЖФК Тиверија - ревијален натпревар - турнир во мал фудбал Ораовица 2019

„Благодарност до организаторите за поканата“, напишаа од ЖФК Тиверија Струмица на нивната официјална страница.

На турнирот „Ораовица 2019“ во мал фудбал, во финалето играа екипите на Дијаспора Ораовица и Златно Зрно, каде екипата на Златно Зрно со 0:2 го доби натпреварот и го свој првото место на турнирот во мал фудбал.

Во натпреварот за третото место, Јанев Пласт загуби со 2:4 од екипата на Клими МК.

Comments are closed.