ФОТО: Погледнете како ФК Василево се подготвува за новата сезона

Екипата на ФК Василево ги започна подготовките на 25 јули за новата сезона, со дури 9 нови засилувања. Како што веќе информиравме, ФК Василево за новата сезона има 4 засилувања од Тиверија, 4 засилувања од Турново и едно засилување од Детонит од Радовиш.

67582165_106052547407242_6847608020919123968_n

Екипата ќе се подготвува на фудбалскиот терен во Василево, а во продолжени ќе можете да погледнете како течат подготовките на ФК Василево.

67366162_416317242318769_1591413038185971712_n 67400163_106223027390194_5928474552739823616_n 67541706_425229181411243_6222664028511010816_n 67574616_503102360459679_4841213026390507520_n 67647707_106052604073903_5292125021274112000_n 67734027_721854781582698_9005391889553162240_n 67744737_1110067749204068_2361996721606623232_n 67816211_360346804863691_8770820077428670464_n 67918238_400778363897912_4499967334873563136_n 67951710_3426050500754587_4923804616132395008_n 68412521_372030326838388_2089039451022950400_n Фудбалска федерација на Македонија - 13 јуни

Comments are closed.