Со изложба заврши културно-уметничката програма од СОФ 2019

Вчера пред ЛУБ „Благој Јанков Мучето“ беа изложени делата изработени од учесниците на ликовната работилница со професор м-р Митко Тошев. Учесниците на оваа бесплатна работилница имаа можност да совладаат неколку техники на сликање со кои во иднина ќе може подобро да ја покажат својата креативност и да ја преточат во нивни дела. Настанот беше во соработка со SmartUp – Social Innovation Lab и ЛУБ „Благој Јанков Мучето“. #соф2019 #ритамотнаградот
66970902_424506521474641_1974803500021841920_n 67431796_2255637531201283_2837070574704918528_o 67670295_2255618597869843_851938563099459584_o 67727577_2255621544536215_6117051757659947008_n 67915196_2255633444535025_4325203900123578368_o

Comments are closed.