ОГЛАС: Се бара работник на неопределено работно време

Тепих сервис Чистоманија има потреба од работник (машко, со возачка дозвола) , на неопределено работно време. Почетна плата 16000, со можност за покачување. Телефон за контакт 077/855-322.67317677_453080485529371_8125396482657353728_n

Comments are closed.