Се издава деловен простор на влезот во ТЦ ГЛОБАЛ

Се издава деловен простор на влезот во ТЦ ГЛОБАЛ на приземје во градскиот пазар. Телефон за информации 076/425-58466426401_270852190452845_3147574032778395648_n 66455961_2616766438335622_8253550696087945216_n

Comments are closed.