Да, и девојките играат фудбал

Женскиот фудбалски клуб Тиверија Струмица кон крајот на овој месец ќе отпочне и спроведе активности и настани, поврзани со проектот „Да, и девојките играат фудбал 2019“

Да, и девојките играат фудбал

„Предвидени се повеќе настани за кои навремено ќе ја информираме јавноста“, истакнаа од ЖФК Тиверија на нивната официјална фејсбук страница.

Comments are closed.