Кадетките на ЖФК Тиверија на тренинг камп во Грција

Кадетските на ЖФК Тиверија Струмица заминаа на 6 дневен тренинг камп во Грција. Фудбалерките се предводени од тренерот Александра Ристовска.

ЖФК Тиверија - кадетки - Грција камп

Екипата е сместена во туристичкото место Калитеа, каде што се одржуваат и тренинзите. Од ЖФК Тиверија Струмица, на нивната официјална фејсбук страница исто така, истакнаа дека се договорени и неколку пријателски натпревари со екипи од Грција.

Comments are closed.