Академија Пандев со уште два контролни натпревари

Фудбалерите на Академија Пандев ќе одиграа уште два контролни натпревари. Првиот контролен натпревар кој што треба да го одиграат е против екипата на Теута Драч во четврток.

Академија Пандев - 08.06.2019 - подготовки за Квалификации за Лига Европа

Вториот контролен натпревар е закажан за во сабота против Витоша Бистрица.

Во вчерашниот контролен натпревар против екипата на Клинчени од Романија, Академија Пандев одигра 1:1.

Comments are closed.