Одбојка на песок во училишниот двор на ,,Сандо Масев”

Училишниот Спортски клуб Сандо Масев по трет пат е организатор на турнир во одбојка на песок за девојчиња од 10 до 14 годишна возраст, а за прв пат се организира и за деца од 5 до 10 годишна возраст. Главен покровител на овие спортски настани се Градоначалниокт на Општина Струмица и приватниот сектор од Струмица кои го поддржаа овој спортски настан каде учество ќе земат преку 50 деца. Турнирот во одбојка на песок започна на 21 јуни и траеше до 25 јуни. Игрите без граници започнаа на 21 јуни и ќе траат до 28 јуни.64719054_860355030996024_8824733174102753280_n 64791245_759665944435715_5814461665160200192_n 64846424_200186310881497_9038624430934196224_n 64871345_466417250592206_5317479828130103296_n 64873127_1314452088720024_1470136257102217216_n 64890575_1316102448556639_6078891613185114112_n 64935644_322974901986766_4620450577799708672_n 64999103_732202547212935_5364116489995550720_n 65139327_3005874866097121_8822344536631017472_n 65379124_2399108506999675_4706962373171216384_n

Comments are closed.