Мега популарниот РАСТА во четврток во клуб Платинум!

Клуб Платинум повторно ќе биде епицентарот на најдобрата забава. Овој петок токму во клуб Платинум гостува мега популарниот РАСТА. Картите се веќе во продажба. Не пропуштајте!

Бројот на слободни маси е мал, затоа резервирај си на време и се гледаме на вистинска забава со Раста!64330724_10157167890779043_5243799711411863552_n

Резервации со јавување или порака(смс/вибер)

070/384-684 Стефан Христов
070/639-526 Гога
078/596-130 Николас Стојанов
078/765-262 Дони Шилинов
071/832-602 Филип Коцев
075/646-784 Кате Атанасова
071/332-712 Боби Николов

Comments are closed.