Горан Пандев и претставници на „Академија Пандев“ на прием кај градоначалникот Јаневски

Градоначалникот Коста Јаневски, денеска, организираше прием за претставниците  на фудбалскиот клуб „Академија Пандев“ кои дојдоа заедно со фудбалската ѕвезда Горан Пандев. Приемот беше организиран во чест на победата во Купот на Македонија и првиот освоен трофеј на клубот, формиран пред девет години. Се разговараше за актуелните состојби во клубот и идните планови, како и за можностите за поддршка од општина Струмица која и досега овој клуб ја имаше. Градоначалникот Јаневски им посака уште поголеми успеси во наредните натпреварувања.DSC_3733 DSC_3758 DSC_3767 DSC_3775 DSC_3777

Comments are closed.