За прв пат во клуб Платинум #SUIT_UP_PARTY

61582812_10157141257379043_6529221889108213760_nЗа прв пат во градот #SUIT_UP_PARTY, нешто поинакво , нешто невидено , различна култура и стил , за кое ќе се зборува уште многу.

WARM UP: TODOROFF
MAIN EVENT: ARCHITECT 

Comments are closed.